تشدید فشارهای امنیتی بر خانواده ی ابطحی
حقوق معلم - اسماعیل عبدی:متاسفانه با خبر شدیم پس از سریال احضارها،بازداشتها و صدور احکام حیرت آور برای سید مجتبی ابطحی،اکنون دادگاه تجدید نظر استان اصفهان حکم بدوی شش ماه زندان و سیصد هزارتومان جریمه نقدی-صادره از دادگاه خمینی شهر- را برای فرزندش سید علی ابطحی تایید کرده است.سید علی ابطحی، - متخصص در امور رایانه- با رد پذیرش گرین کارت از سوی شرکتهای مختلف غربی برای خدمت در ایران مانده است.
در 20 خرداد 92 نیروهای امنیتی با ورود به منزل ایشان را دستگیر و تعداد زیادی رایانه به ارزش حدودی یکصد میلیون تومان که جهت تعمیر آورده شده بود را ضبط کردند. تا کنونعلی رغم رای قاضی مبنی بر استرداد ضبط شده ها، وسایل مسترد نشده و شرکتها و افرادی که جهت تعمیر، کامپیوترهایشان را سپرده بودند خواهان رایانه هایشان هستند و ... سید مجتبی ابطحی معلم بازنشسته،یکی از محبوب ترین معلمان خمینی شهر و کشور؛عضو کانون معلمان خمینی شهر است که علی رغم مشکلات زیادی که برایش ایجاد کرده اند هنوز هم وقتی همکارانش را می بیند گل خنده از لبانش چیده نمی شود.
پیش از انقلاب و در سال 54 به دلیل اعتراضات شدید به تبعیض ،از دانشگاه اخراج شد.پس از انقلاب در سال 58 به دریافت مدرک لیسانس فیزیک نائل شد و در سال 60 وارد آموزش و پرورش شد.شش سال اول کاری خود را در استان محروم کهکیلویه خدمت کرد و پس از آن با قبولی در آزمون اعزام به خارج سه سال در امارات متحده ی عربی تدریس کرد و بقیه ی سالهای تدریسش را تا بازنشستگی اجباری در خمینی شهر گذراند.
او در کسوت معلمی،جزء بهترین معلمان فیزیک بوده است و شاگردانش همواره از وی به نیکی یاد می کنند و اکنون بسیاری از آنان با الهام گرفتن از معلم خود در لباس معلمی-فیزیک-نقش آفرینی می کنند.در زمان جنگ،پس از آنکه پیکر برادرش به وطن بازنگشت (هنوز هم پیکر برادرشان مفقود است) ، بارها به جبهه رفت تا برای دفاع از میهن خود جانفشانی کند و هنگامی که در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس پذیرفته شد، به دلیل اهمیت خدمت به مناطق نیازمند ،از ادامه تحصیل منصرف شد. وقتی به ایشان پیشنهاد معاونت مدیرکلی استان کهکیلویه ارائه شد با تاکید بر اهمیت معلمی به تدریس ادامه داد زیرا عاشق آموزش بود.
با تاسیس کانونهای صنفی در کشور ،معلمان خمینی شهر نیز با برگزاری انتخابات و نوشتن اساسنامه به قصد ایجاد کانون،با وزارت کشور مکاتبه کردند که متاسفانه پاسخ مثبتی به آن ها داده نشد.بنا بر تبصره ی ذیل ماده 10 احزاب فعالیتهای کانون معلمان خمینی شهر به شکل قانونی ادامه یافت و آقای ابطحی که جزء محبوبترین و مورد اعتمادترین معلمان خمینی شهر است به درخواست همکاران و حس عدالتخواهی خود پیگیر مطالبات قانونی فرهنگیان بود .پس از نشست شورای هماهنگی کانونهای فرهنگیان سراسر کشور- رشت ،سال 83- چندین بار احضار و مورد بازجویی قرار گرفت.همراه اعضای کانون خمینی شهر، با پی ورزی صنفی و روحیه ی حق طلبانه به فعالیتهایش ادامه داد در همان سال در 8 روز مختلف بازداشت شد و مورد بازجویی قرار گرفت.
در سال 85 پس از تجمعات فرهنگیان -جلوی مجلس- جهت اجرای قانون معطل مانده ی مدیریت خدمات کشوری که نقطه ی عطف دادخواهی معلمان کشور بود دستگیر و به مدت 22 روز در زندان اوین تحت بازجویی قرار گرفت.سپس با قرار دادن وثیقه از زندان آزاد شد.در ادامه ی ناملایمات ، با حکم عجیب هیات تخلفات اداری مواجه شد: بازنشستگی اجباری با کسر از حقوق به جرم ترک خدمت به مدت 22 روز! در حالیکه در تمام این مدت 22 روز تحت بازجویی قرار داشت.( آقای ابطحی در تمام مدت خدمت به آموزش و پرورش کشور از حق مرخصی استفاده نکرده است)
در اعتراض به این حکم عجیب آقای ابطحی در دیوان عدالت اداری شکایت کرد و در سازمان بازرسی کل کشور و سازمان برنامه و بودجه موضوع را مطرح کرد.او که این حکم را قبول نداشت برای برقراری حقوقش به اداره آموزش و پرورش خمینی شهر نرفت. با بی توجهی مسئولان بیمه اش قطع شد و لذا عمل جراحی همسرش را با هزینه ی شخصی پرداخت کرد. با گذشت حدود سه سال از این واقعه،با اصرار معلمان و کارمندان اداره ،دفاتر و اسناد را به منزل ایشان آوردند تا قبول کند که حقوقش برقرار شود...
اکنون پس از گذشت سالها ، اقدامات شگفت انگیز دادگاهها و نیروهای امنیتی نه تنها از محبوبیت ایشان نکاسته بلکه معلمان خمینی شهر بیش از پیش او را دوست دارند و در مراسم روز معلم دعوتش می کنند و همواره قدر دان تلاشهای صادقانه ی او هستند.امید است اکنون که امید بر آسمان سیاسی ایران سایه افکنده ، مشکلات این معلم فرهیخته پایان یابد و مسئولین در برخوردهایشان با خانواده ی محبوب و آزاده ی ابطحی تجدید نظر کنند.
به نقل از وبلاگ حقوق معلم