تاریخچه تشکل های صنفی فرهنگیان ایران

وبلاگ «محمّد خاکساری» مدیر مسئول و صاحب امتیاز هفته نامه «قلم معلّم» و از موسسین کانون صنفی معلمان، در مورد تاریخچه فعالیت های صنفی معلمان ایران، کانون های صنفی و بیانیه های شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان

تاریخچه تشکل های صنفی فرهنگیان ایران

وبلاگ «محمّد خاکساری» مدیر مسئول و صاحب امتیاز هفته نامه «قلم معلّم» و از موسسین کانون صنفی معلمان، در مورد تاریخچه فعالیت های صنفی معلمان ایران، کانون های صنفی و بیانیه های شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان

5 درصد ایرانیان از گرسنگی رنج می‌برند


 5 درصد ایرانیان از گرسنگی رنج می‌برند



همایش روز جهانی غذا به همت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پژوهشکده‌ علوم و صنایع غذایی و کمیسیون ملی یونسکو در پارک علم و فناوری خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، رئیس پژوهشکده‌ی علوم و صنایع غذایی در سخنرانی افتتاحیه‌ی این همایش گفت: غذا یک پدیده‌ی استراتژیک و کاراست که غالبا هم در اختیار استعمارگران بوده است. وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای رویارویی با تروریسم غذایی خاطرنشان کرد: اهمیت بحث غذا تا اندازه‌ای است که امروزه برنامه‌ریزی و دقت نظری که بر روی صادرات غلات آمریکا اعمال می‌شود از سوی کشورهای عضو اوپک بر روی صادرات نفت اعمال نمی‌شود.دکتر رسول کدخدایی، اظهار کرد: به تازگی شورای عالی پدافند غیر عامل در کشور شکل گرفته که باید بحث ایمنی و امنیت غذایی را با دقت بیشتری پیگیری کند.به گفته دکتر کدخدایی هم اکنون 15 درصد مردم کشورهای در حال توسعه از گرسنگی رنج می‌برند که این عدد در ایران طبق آمار سال 2012 فائو 5 درصد است.وی با اشاره به فاصله‌ی زیاد آمار گرسنگی در ایران و آمار یک و نیم درصدی کشورهای پیشرفته گفت: انتظار می‌رود که با کمک محققان، مسئولان و دست‌اندرکاران حوزه غذا، این فاصله آماری با کشورهای توسعه یافته هر روز کمتر وکمتر شود.

ابتکار- 25  مهر ماه   90

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد